GTA 5 ve GTA 6 Erken Grafik Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

07.12.2023 21:26 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube üzerinde içerik üreticisi Cycu1, geçtiğimiz günlerde tanıtım fragmanının yayınlandığı GTA 6 için bir karşılaştırma videosu yaptı. GTA serisinin en son çıkış yapan oyunu GTA V ile yapılan bu karşılaştırma içerisinde grafikler temel alındı. Erken grafik karşılaştırması olarak karşımıza çıkan bu video, elbette devam oyununun nasıl bir yapıya sahip olacağı konusunda bizlere fikir veriyor.
 
Karşılaştırma videosu iki oyun arasındaki farkı ortaya koyuyor 
 
 
 
İçerik üreticisi video içerisinde GTA 5'in PC sürümünü temel aldı ve GTA 6'nın yakın zamanda yayınlanan tanıtım fragmanıyla karşılaştırma yaptı. Motor içi fragmanı olarak karşımıza çıkan bu video dahilinde aynı sahneler kullanılmış durumda. Bu da karşılaştırma açısından oldukça olumlu bir durum.
 
Karşılaştırma videosundan da görebileceğiniz üzere GTA 6, elbette GTA 5'in PC sürümüne oranla daha yeni nesil bir yükseltme olarak karşımıza çıkıyor. Aydınlatmadan NPC sayısına kadar her şey GTA 6 içerisinde hat safhaya çıkıyor. Elbette GTA 5'i modlarla beraber daha iyi bir görünüme kavuşturabiliyorsunuz. Ancak GTA 6 herhangi bir mod olmadan bile oldukça iyi görünüyor.
 
Rockstar Games tarafından geliştirilme aşamasında bulunan GTA 6, 2025 yılı içerisinde çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
İşte karşılaştırma videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler