GTA 6 Eğlence Sektörüne Damga Vurmaya Geliyor: Maliyeti 2 Milyar Dolar!

21.07.2023 18:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından oyunculara sunulacak GTA 6 için yeni sızıntılar ve bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte 18 yaşındaki Arion Kurtaj tarafından internete yayılan bilgiler arasında oyunun maliyeti de ortaya çıkıyor ve bu maliyet ile beraber eğlence sektörünün en pahalı ürünü olmaya geliyor.
 
GTA 6, 2 milyar dolara geliştiriliyor
 
 
 
Ortaya çıkan sızıntılara göre GTA serisinin yeni oyunu GTA 6, 2 milyar dolarlık bir bütçeyle geliştiriliyor. Bu devasa bütçe onu tarihin en pahalı eğlence ürünü olma unvanını elde etmesini sağlıyor. Elbette şu anda resmi bir açıklama veya bilgi olmaması nedeniyle miktarı kanıtlamak güç. Ancak geçtiğimiz günlerde 18 yaşındaki hacker tarafından ortaya çıkarılan bu bilgiler çok konuşulmaya devam ediliyor.
 
Diğer yandan çıkan sızıntıya göre GTA 6, 2014 yılından beri geliştiriliyor. Oldukça erken bir süreçte başlanan bu proje oyun tarihine yön vermeye hazırlanıyor. Rockstar Games oyunun gerçekçi bir yapıyla oyunculara sunulmasını hedefliyor ve şu anda bir çıkış tarihi bulunmuyor.
 
Öte yandan bu sızıntıyı ortaya döken Kurtaj için psikiyatristler "akli dengesinin yerinde olmadığını" belirtiyor. Kurtaj için suçlu ya da suçsuz damgası vurmak yerine bu işleri gerçekleştirme kabiliyetinin olup olmadığına bakılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler