GTA 6 Fragman Duyuru Görselinden Diğer Oyun Şirketleri de Etkilendi

02.12.2023 14:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Dün itibarıyla Rockstar Games, Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu GTA 6 için tanıtım fragmanı duyuru görselini yayınladı. Bu kapsamda tanıtım fragmanı 5 Aralık TSİ 17:00'de geliyor. Bu açıklamanın ardından duyuruda yer alan görselden diğer oyun şirketleri de etkilendi.
 
Diğer oyun geliştiricileri de benzer temalı görseller yayınlıyor
 
 
 
GTA 6 fragman duyuru görseli palmiye ağaçları ve mor / turuncu bir gökyüzü arka plan görüntüsü ile karşımıza çıktı. Bu görselden diğer geliştiriciler de etkilenmiş olacak ki yayınladıkları gönderilerde benzer temayı kullanmayı seçti. Aşağıda görebileceğiniz gibi birçok oyun firması oyunları için benzer görsel içeriği yayınladı.
 
Serinin yeni oyunu için beklentiler bir hayli yüksek. Şu andan itibaren birçok oyuncu sektöre kapak görseliyle bile yön verebilen bir Rockstar ekibinden bahsediyor. Umuyoruz ki beklentileri karşılayan bir fragman ile karşılaşırız. 
 
Görseller
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 28 Dk önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 1 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler