GTA 6 için Yayınlanan Fan Yapımı Fragman İlgi Çekici Görünüyor

26.06.2023 19:26 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube'da '12th Hour' adlı bir içerik üreticisi Unreal Engine 5 destekli Grand Theft Auto 6 için fan yapımı bir fragman hazırladı. Fragman içerisinde oyun içerisinde yer alacak olan yapıların, araçların ve daha fazlasının konsept içerikleri yer alıyor. Tüm bu fragman tek bir kişi tarafından hazırlandı.
 
Fan yapımı fragman ilgi çekici görünüyor
 
 
 
12th Hour adlı içerik üreticisi tarafından yayınlanan bu fragman UE5 destekli olarak karşımıza çıkıyor. Gerek araç gerekse çevre görsellerinin dikkat çekici olduğu fan yapımı videoda karakterler ve karakterlerin animasyonları biraz yapay görünüyor.
 
Hayranların ve oyuncuların GTA 6'dan beklentisi oldukça yüksek. Rockstar Games tarafından geliştirilme aşamasında olan GTA serisinin yeni oyunu çıkış yaptığı döneme damga vurmak istiyor. Bu zamana kadar oyun hakkında resmi olarak herhangi bir içerik görmesek de çeşitli sızıntılar aracılığıyla oyunda neler olup olmayacağını az çok biliyoruz. 
 
İşte fan yapımı GTA 6 fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 7 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 7 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 8 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 9 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler