GTA 6 için yayınlanan konsept haritalar beklentileri yükseltiyor! GTA 5'ten 2 kat daha büyük!

12.05.2023 16:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan açık dünya aksiyon macera serisi Grand Theft Auto'nun yeni oyunu GTA 6 için konsept haritalar yayınlanmaya devam ediyor. GTA hayranları / topluluğu birçok sızıntıyla beraber bu haritaları internette paylaşıyor ve bu da beklentileri yükseltiyor. Birçok harita görüntüsü ve konsepti Eylül 2022'de ortaya çıkan dev sızıntı içeriğine dayanıyor.
 
Sızdırılan bilgilerle konsept haritalar yayınlanıyor 
 
 
 
GTA topluluğu ve hayranları yeni oyunu beklerken boş durmuyor ve bu süreçte oyun hakkında sıcak gelişmeleri ve konseptleri ortaya çıkarmaya devam ediyor. Bekleyenler için önemli olan bu içerikler oyuncuları heyecanlandıran türden.
 
Bir yandan beklemeye devam ederken diğer yandan çeşitli içerikler ortaya çıkmaya devam ediyor. GTA 6 için son yayınlanan konsept harita görünümü GTA 5 haritasından 2 kat daha büyük olduğunu ortaya koyuyor. Vice City'ye dayanan bu haritayla beraber oyunun ne kadar büyük bir yapıya sahip olduğunu görebiliyoruz.
 
Öte yandan geçtiğimiz günlerde GTA 6'nın devasa bir bütçeyle hazırlandığını ve oyunculara sunulacağı ortaya çıktı. Oyunun bu kapsamda 1 milyar doları aşan bir bütçeyle sunulacağı bildirildi. 
 
Peki sizin GTA 6'dan beklentileriniz neler? 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler