GTA 6 ile suya hükmetmeye başlayacağız: Sörf mekaniği yer alacak

15.05.2023 20:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından oyunculara sunulacak açık dünya aksiyon macera oyunu GTA 6 için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde devasa bir bütçeyle geliştirildiği bildirilen oyunun sörf mekaniğine sahip olacağı belirtiliyor. Ortaya çıkan bilgilere göre oyunda suya hükmedecek ve sörf tahtamızla beraber dalgalara karşı gelebileceğiz.
 
Sadece sörf mekaniği için 20 kişilik bir ekip kuruldu
 
 
 
GTA 6 ile beraber oyun tarihine bir kez daha damga vurmaya hazırlanan Rockstar Games, yeni mekanikleri oyuna dahil etmeye devam ediyor. Yeni oyun devasa bir bütçeyle beraber en yeni teknolojilerle beraber geliştiriliyor ve bünyesinde yeni mekaniklerin yer alacağı bildiriliyor. Bu mekaniklerden birinin ise sörf olacağı belirtiliyor.
 
Twitter üzerinden "GTA 6 Trailer Countdown" adlı kullanıcının bildirdiğine göre sadece sörf mekaniği ve su fiziği için 20 mühendisten oluşan bir ekip toplanmış durumda. Seriye farklı bir boyut kazandıracak olan GTA 6'da bu mekanikle beraber suyun üzerinde sörf tahtamızla beraber durabilecek, dalgalara karşı gelebilecek ve çeşitli sörf yarışlarına da dahil olabileceğiz.
 
Bu tarz bilgiler elbette resmi olarak doğrulanmayan ancak doğruluğu olabilen detaylar. Şu an için sörf mekaniğinin olup olmayacağı net bir şekilde belli değil ancak ortaya çıkan sızıntılar ve bilgiler sayesinde bu tarz içeriklerin olduğunu varsayabiliyoruz.
 
Peki siz bu mekanik hakkında ne düşünüyorsunuz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 4 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler