GTA 6'dan Yakın Zamanda Haber Beklemeyin

27.03.2020 13:24 Gazali Çetinkaya

 
Rockstar Games'in bu hafta başında Grand Theft Auto VI websitesini güncellemesi oyuncuları heyecanlandırmayı başarmıştı fakat en azından yakın zamanda oyun hakkında resmi bir şeyler duyacağız gibi görünmüyor.
 
Oyun basının en güvenilir sitelerinden biri olan Kotaku'dan Jason Schreier, twitter üzerinden yaptığı açıklamada, bir süreliğine yeni Grand Theft Auto oyunudan haberler duymayı beklemediğini belirtti.
 
Serinin en son oyunu Grand Theft Auto V Eylül 2013'te PlayStation 3 ve Xbox 360 için; Kasım 2014'te PlayStation 4 ve Xbox One için; Nisan 2015'te PC için çıkışını gerçekleştirmişti. Rockstar Games, Grand Theft Auto Online'ı halen güncellemeye devam ediyor. Yeni oyun da bir süredir geliştiriliyordur fakat ne zaman çıkacağını tahmin etmek zor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 13 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler