GTA 6'nın Resmi Fragman Tarihi Açıklandı: Geri Sayım Başladı!

01.12.2023 20:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games, Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu GTA VI'nın ilk fragmanını 5 Aralık'ta TSİ 17:00'de yayınlayacağını duyurdu. Duyuru, palmiye ağaçları ve mor / turuncu bir gökyüzü arka plan görüntüsü üzerinde aşağıdaki görseli içeren bir gönderi aracılığıyla yapıldı.
 
GTA 6 sektöre yön verecek olan ilk fragmanı yayınlamaya hazırlanıyor
 
 
 
Rockstar Games oyun sektörüne yön vermeyi hedeflediği yeni oyunu GTA 6 için ilk resmi tanıtım fragmanını yayınlamaya hazırlanıyor. Büyük beklentilerle karşımıza çıkmaya hazırlanan bu fragman herkes tarafından oyun tarihine geçecek bir yapıyı içereceği tahmin ediliyor.
 
GTA 6 oyununda bildirilene göre daha önce görmediğimiz mekanikler yer alıyor. Bu mekaniklerle beraber hem gerçekçi bir oyun yapısı hem de etkileşimli bir açık dünya bekleniyor. Bakalım yeni fragman bizlere neler sunacak? Hep birlikte göreceğiz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 10 Dk önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 2 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler