GTA IV için Yepyeni Bir Grafik Modu "RAGE"

Grafiksel gelişimi sadece bu görüntüye bakarak anlamak mümkün
19.09.2011 10:11 Alkan Adakaner


    Grand Theft Auto IV için şimdiye kadar çok sayıda mod yayınlandı. Görsel gelişim sunan ve oyuncuları GTA IV'ün dünyasına tekrar döndüren bu modlara bir yenisi daha eklendi. Bu defa Türk mod yapımcılarından "RAGE" (Realistic Atmosphere & Graphic Enhancements) adlı bir grafik modu geldi.
 
    Yeni yollar, tabelalar, silahlar ve araçların yanı sıra yepyeni grafik efektleri de sunan "RAGE" GTA IV'ü tekrar oynamanıza ve bambaşka bir atmosferi yaşamanıza katkı sağlayacak. 7 kişilik bir ekibin geliştirdiği bu modu bizden birilerinin yapmış olması onu daha önemli kılıyor.
 
    GTA IV: Rage Edition ile ilgili ayrıntılı buradan ulaşabilirsiniz. Arkadaşlarımıza bundan sonraki çalışmalarında da başarılar dileriz. Aşağıda Rage'in bir tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GTA 4 : Episodes from Liberty City Platformlar: XBOX 360 PC PS3 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler