GTA Online Bikers Güncellemesi Çıkış Tarihi + Yeni Ekran Görüntüleri

27.09.2016 18:23 Gazali Çetinkaya

   Rockstar Games uzun süredir adı geçen Bikers güncellemesini 19 Eylül tarihinde resmi siteleri üzerinden doğrulamıştı. Firma şimdi de güncellemenin çıkış tarihini açıkladı. 
 
   Yapılan açıklamaya göre de güncelleme PC, PS4 ve Xbox One sahiplerine 4 Ekim tarihinde sunulacak.
 
   Rockstar Games çıkış tarihinin yanı sıra güncelleme için birkaç yeni ekran görüntüsü de paylaştı. Onlara da aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
"Bu güncelleme ile sekiz kişiye kadar kendi motosiklet çetemizi kurup liderlik etme şansı bulacağız. Ayrıca ücretsiz olarak sunulacak güncelleme yeni silahlar, kıyafetler, dövmeler, kulüp binaları ve yeni rekabetçi co-op modunu da oyuna ekleyecek. Arkadaşlarımızla birlikte başka çetelere karşı yarışabileceğiz."
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 51 Dk önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler