GTA Online için Dev Güncelleme Geliyor: Beklenenden Erken

05.06.2023 18:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından oyunculara sunulan GTA Online için büyük bir yaz güncellemesi geliyor. Bu dev güncellemenin normalden daha erken bir zamanda yayınlanacağı ortaya çıkıyor ve bu kapsamda 13 Haziran'da oyuna dahil edilmesi planlanıyor. San Andreas Mercenaries adlı bu güncelleme son yıllarda ortaya çıkan en büyük GTA Online güncellemelerinden biri olarak karşımıza çıkıyor.
 
Güncellemeyle beraber yeni içerikler oyuna dahil ediliyor 
 
 
 
San Andreas Mercenaries güncellemesiyle beraber GTA Online oyununa yeni içerikler dahil edilmeyi bekliyor. On yıl önce piyasaya sürülmüş olmasına rağmen GTA Online için hala yeni içerikler geliyor ve oyuncular tarafından oynanmaya devam ediyor. Güncelleme tarihinin açıklanmasıyla beraber de hayranlar GTA 6 duyurusunun yakında yapılacağını öngörüyor.  
 
Yeni güncelleme ile beraber oyuna daha önceden bulunmayan ve seri ateş eden bir taktiksel SMG silahı geliyor. Bunun yanı sıra bir dizi değişiklik ve kalite iyileştirmeleri de oyuna dahil ediliyor. Yeni görevlerin de bulunacağı güncelleme için Rockstar Games topluluk geri bildirimlerinin önemsendiğini bildiriyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Games Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler