GTA Online'ın Haftalık Etkinlik ve Bonus Takvimi Belli Oldu

21.12.2017 19:10 Tunahan Safdır


     Özellikle son yayınlanan geniş kapsamlı Doomsday Heists güncellemesiyle tekrar gündeme gelen GTA Online dünyası için her hafta olduğu gibi yine çeşitli etkinlikler ve fırsatlar duyuruldu.

     Buna göre dikkat çeken yeniliklerden ilki oyuna eklenen yeri otomobil. Ubermacht Sentinel Classic isimli araç Southern San Andreas Super Autos üzerinden satın alınabiliyor. Araç tarz olarak gerçek dünya şartlarındaki BMW E30'u andırıyor. Ayrıca oyuncuların belli bir bölgeyi ellerinde tutmaya çalıştıkları Occupy Mode'da GTA Online dünyasına eklenen bir diğer yeni mod ve yayınlanması şerefine 8 Ocak'a kadar bu modda oynayanlar 2 kat oyun içi para ve tecrübe puanı kazacak.

     Tabi her zaman olduğu gibi yine indirimler söz konusu. Arcadius Business Center ve Fort Zancudo Hangar 3499 isimli mülkler %30 indirime girerken, tüm yatlar ve Pegassi Zentorno isimli araç da yine %30 indirimle satılacak. Aynı indirim tutarına sahip diğer araçlarsa Armored Karin Kuruma, Nagasaki Buzzard ve HVY Insurgent.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 3 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 4 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler