GTA Online'ın Yeni DLC'si Yepyeni İçeriklerle Geliyor

10.12.2015 22:00 Ömür Gencer


      Rockstar, Grand Theft Auto V için DLC duyurdu. Executives and Other Criminals adlı bu yeni DLC oyunun online kısmına pek çok yeni içerik getiriyor.
 
      Yeni içerikler arasında tamamen özelleştirilebilir olan daireler Vinewood Hills'de yer alan sütun üzerine inşaa edilen lüks evler ve oyuncuların geliştirebileceği süper yatlar bulunuyor. Kendi organizasyonunu yürüten oyuncular co-op görevlerine, freemode'ta yeni özelliklere ve yeni challengelara erişim imkanı yakalayabiliyor. Hatta bu oyuncular, diğer oyuncuları kendine koruma olarak tutabiliyor. DLC aynı zaman oyundaki bazı araçlara savunma sistemi ekleme özelliği getiriyor. Örneğin DLC ile birlikte gelen süper yatımızı roket savunma sistemiyle donatabileceğiz.
 
      GTA Online'da bulunan bazı Freemode etkinlikleri bu yeni DLC'nin konseptine adapte ediliyor. Böylelikle King of The Castle ve Moving Target modlarına yeni bir soluk geliyor. Son olarak DLC ile birlikte Extraction Adversary Mode adlı yeni bir mod oyuna ekleniyor. Bu modta çetenizin koruması, çetenin yöneticisini düşen jetten kurtarmaya çalışıyor. Tabii ki korumanın düşen jeti, yöneticiyi öldürmeye çalışan oyunculardan önce bulması gerek. 

       Yeni silahlar, araçlar ve daha fazlasını oyuna ekleyen Executives and Other Criminals DLC'si ücretsiz olarak 15 Aralık'ta PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak. DLC'nin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler