GTA The Trilogy - The Definitive Edition için Yeni Güncelleme Yayınlandı

01.03.2022 12:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition için yeni bir güncelleme yayınladı.1.04 güncellemesi tüm platformlarda oyun performansını iyileştiriyor. Ek olarak, bir dizi kararlılık iyileştirmesini bünyesinde barındırıyor.
 
Yeni güncelleme üç oyunun tümü için özel düzeltmeler ve ince ayarlar içeriyor. Ayrıca GTA: San Andreas'ta belirli araçlardayken birinci şahıs kamerasında oluşan sorunlar düzeltildi.
 
Öne çıkan yama notları
 
- Tüm platformlarda ve grafik modlarında iyileştirilmiş oyun performansı.
- Kararlılık iyileştirmeleri.
- Son kontrol noktasından bir görevi yeniden yapmaya çalışırken oluşan birkaç sorun düzeltildi.
 
- Grand Theft Auto III'te mini haritayı yakınlaştırma eylemi iyileştirildi. Bir dizi NPC etkileşimiyle ilgili sorunlar düzeltildi. Tersane girişinin yakınındaki Callahan Köprüsü'nün altında bulunan bir doku sorunu düzeltildi.
 
- Grand Theft Auto: Vice City'de Colon Hotel'in duvar dokuları iyileştirildi. Deacon Hotel'in yanındaki sokak duvarı iyileştirildi. Moist Palms Hotel'in pencereleri iyileştirildi. Oyuncunun öldükten sonra “Cannon Fodder” görevinde başarısız olmamasına neden olan bir sorun düzeltildi. "Take the Cannoli" Başarısının verilmemesine neden olan bir sorun düzeltildi. North Point Alışveriş Merkezi içindeki Joe's Beds tabelasının ters görünmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
 
- Grand Theft Auto: San Andreas'da High Fade saç kesimi geliştirildi. 4k çözünürlükte ekran iyileştirilmesi yapıldı. Sweet's Girl” görevi sırasındaki ses iyileştirildi. Los Santos Havalimanı'nın güvenlik kontrol noktasındaki pencere dokusuyla ilgili bir sorun düzeltildi. Angel Pines Motel'deki zemin dokusuyla ilgili bir sorun düzeltildi. Oyuncunun belirli görevler sırasında bisiklet ve motosikletlere binememesiyle ilgili sorunlar düzeltildi.
 
Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Games Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 9 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler