GTA V, 74 Ay Boyunca Amerika'nın En Çok Satan Oyunlar Listesinde Kaldı

29.12.2019 17:00 Özgür Eroğlu

 
 
Hem Rockstar Games'in hem de oyun dünyasının en popüler oyunlarından biri olan Grand Theft Auto V, rekor kırmaya devam ediyor. Grand Theft Auto V, tam 74 ay "Ayın En Fazla Satan 20 Oyunu" listesinde kaldı. 
 
Son açıklamalara göre GTA V, 115 milyon adet satmıştı. Sadece Amerika'da değil, neredeyse tüm dünyada her hafta listeye bir şekilde girmeyi başarıyor. Gerçekten oyun inanılmaz bir başarı yakaladı. Oyunun çıkışının üzerinden 75 ay geçtiğini de hatırlatalım.
 
Gta V'ten önce bu rekor Minecraft'a aitti, 73 ay ile. Ancak Minecraft bu başarıyı 8 yılda gerçekleştirirken, GTA V 6 yılda gerçekleştirdi. İşler böyle devam ettikçe GTA VI'nın çıkış tarihi daha çok erteleniyor gibi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Dk önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 1 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 2 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler