GTA V Lowriders Etkinliğinde Birçok İndirim Olacak

23.10.2015 13:19 Beril Sergün

GTA V'de arabalarımızı Lowriders sayesinde hayalimizdeki gibi modifiye ettik ve etmeye devam ediyoruz... şimdi sıra bu arabaları test sürüşüne çıkarmaya geldi!


    Yeni gelen indirilebilir içerik Lowriders için gerçekleşecek olan etkinlik, bugünden itibaren başlayıp, Pazar günü sona erecek. Etkinlikte satın alabileceğiniz şapkalar var, bu şapkaları almak için GTA Online'a haftasonu boyunca her gün giriş yapmanız gerekiyor. Bugün Magnetic Cap, yarın Low Santos ertesi gün ise Benny's Original Motor Works şapkalarını alabilirsiniz. Bunun yanında Rockstar, oyun içi mülkiyet almak istediğinizde etkinlik sayesinde gelen %25 indirimden de yararlanabileceğiniz bir indirimi de etkinliğe eklemiş durumda.
 
    3 tane yeni Adversary Mod da Event adı altında listelere eklendi. Offense Defense, Keep The Pace ve Relay isimli modları yaparsanız işin sonunda "a huge ammo cache reward", RP ve para kazanabileceksiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 15 Dk önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler