GTA V Satışları Son Hız Devam Ediyor: 170 Milyonu Aştı

09.08.2022 15:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Take-Two Interactive, 30 Haziran 2022'de sona eren çeyreğe ilişkin en son kazanç raporunu yayınladı. Raporda, en çok satan franchise'ların ve diğer oyunların en son satış rakamları sunuldu.
 
Rapora göre Grand Theft Auto serisi, 380 milyonun üzerinde satışla Take-Two'nun en çok satan franchise'ı ve Take-Two'ya göre bu seri, eğlence dünyasının en başarılı, ikonik ve eleştirmenlerce beğenilen markalarından biri. 
 
Grand Theft Auto V, şu anda 170 milyonun üzerinde sattı ve rapora göre ABD'de son 10 yılın en çok satan oyunu oldu. Red Dead Redemption serisi, dünya çapında 68 milyonun üzerinde sattı. Red Dead Redemption 2, 45 milyondan fazla sattı ve son beş yılda ABD'de en çok satan ikinci oyun oldu.
 
Öte yandan NBA 2K serisi dünya çapında 125 milyondan fazla sattı. NBA 2K serisi ABD'de en çok satan basketbol türündeki franchise. Borderlands serisi ise bir önceki çeyrekte olduğu gibi dünya çapında 75 milyondan fazla sattı. Borderlands 2 için bildirilen satışlar 26 milyonun üzerinde. Borderlands 3'ün ise 15 milyonun üzerinde.
 
Son olarak Sid Meier’s Civilization serisi, bir önceki çeyrekle aynı şekilde 62 milyon adetten fazla sattı. BioShock serisi, son çeyreğe göre aynı kalıp 39 milyon adet sattı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 22 Dk önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler