GTA V ve GTA Online Ne Kadar Kazandırdı?

14.04.2016 12:47 Gökhan Yılmaz

 
      Grand Theft Auto V maddi açıdan büyük bir başarı elde etti ve bunu yaparken Rockstar'ın izlemiş olduğu çıkış sırası stratejisi büyük bir rol oynuyor. Fakat bu zamana kadar oyun için hiç tek kişilik DLC paketi çıkmadı. Oyun ilk olarak önceki nesile 2013 yılında geldi ve hala DLC paketi yok! Zira oyundan ekstra gelir elde etmek için DLC hazırlamaya gerek yok, Online modu zaten kendi kendine para basıyor.
 
     Rockstar ve oyunun eski yapımcısı arasında süregelen mahkeme davası nedeniyle Rockstar'ın GTA Online'da ne kadar kazandığı ortaya çıktı: 500.000.000 $ (Yazıyla 500 Milyon Dolar)
 
    GTA Online'da biliyorsunuz ki size oyun içi para sağlayan Shark Card'lar bulunuyor ve bunlarla satın alma konusunda bir oyun parası daha harcayacak kadar ileri gidebiliyorsunuz. Yani buradan çıkaracağımız sonuç şu: Rockstar, GTA Online'da hiç bir şey yapmadan sahte para satarak gerçek para basıyor. Sadece Online'dan kazanılan bu para ile yeni bir GTA oyunu yapılabilir.
 
     Peki GTA V başlı başına ne kadar para kazandırmış merak ettiniz mi? 3.000.000.000 $ olarak kayıtlara geçiyor mahkeme detaylarında. Gerçi GTA V gibi bir oyun ile bu parayı hak ettiklerini söyleyebiliriz (Bu parayla kaç GTA yapılabilir acaba), fakat GTA Online'da dönen parayı son derece gereksiz buluyorum. Şu noktadan sonra GTA VI sadece online olarak gelirse şaşırmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler