GTA V'e Cybertruck Modu

01.12.2019 01:29 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının en popüler oyunlarından biri olan GTA 5'e bildiğiniz gibi çıkışından bir süre sonra tonla mod eklendi. Bu sefer eklenen mod ise geçtiğimiz günlerde duyurulan Tesla'nın yeni aracı Cybertruck.
 
Mod şu anda indirilebilir durumda değil ama mod için birkaç farklı video bulunuyor. Aracın duyurulması ile birlikte seven kadar sevmeyen olsa da, uzun bir süre gündemde duracak gibi duruyor. Tasarımın güzelliği tartışılabilir ancak kısa sürede yakaladığı bu pazarlama başarısı gerçekten tartışılmaz bir başarı.
 
Moda bakacak olursak araçlar bir moddan daha çok, en düşük ayarlarda oyunu oynuyormuşuz ve kaplamalar yeni yükleniyormuş gibi duruyor. Ama bu yorum sizi yanıltmasın araba da zaten öyle duruyor.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler