GTFO Erken Erişime Açıldığında “The Rundown” Modu ile Yayınlanacak

21.11.2019 18:09 Özgür Eroğlu

 
 
10 Chambers Collective tarafından yayınlanan ve geliştirilen 4 kişilik co-op oyun GTFO'nun yeni bir modu duyuruldu: "The Rundown". Oyunun çıkışı ile birlikte bu mod erişilebilir olacak.
 
Payday serisinin yaratıcısı Ulf Andersson liderliğinde geliştirilen GTFO ekip oynanışına ve atmosfere odaklanan dört oyunculu bir hayatta kalma korku FPS oyunu. Heyecandan yerinizde duramayacağınız bir gerilim, takım tabanlı çözülebilecek bulmacalar ve yüksek yoğunluklu mücadeleler sunacağını iddia ediyor.
 
Bu yeni mod oyun keyfini taze tutmak için yapılmış bir mod. Modda bir geri sayım olacak ve görev yerleri bu sayıma göre sürekli değiştirilecek. Geliştiriciye göre bu mod sayesinde oyuncular oyuna sürekli geri dönmek isteyecekler. Bu modun açıklandığı oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 
 
Oyun 2019 yılı bitmeden erken erişime açılacak buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GTFO Platformlar: PC Geliştirici: 10 Chambers Collective Dağıtıcısı: 10 Chambers Collective Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 5 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler