GT 5 Patronu Oyun Bittiğinde Sinirlenecekmiş (!)

21.04.2010 13:10 Levent Polater

 

gt52

 

      Yılan hikayesine dönen Gran Turismo 5'e Polyphony Digital patronu Kazunori Yamauchi ilginç bir bakış açısı getirdi.
 
     Oyun bittiğinde çok "rahatlayacağını" söyleyen Yamauchi, aynı zamanda "sinirli" de olacağını söyledi. PSM3'e konuşan Yamauchi, yaptığı oyunlar için asla tam anlamıyla tatmin olmadığı için sinirli oluyormuş.
 
    “Üzerime aldığım sorumlulukları (oyunu bitirmek) yerine getirince büyük ihtimalle rahatlayacağım, ama aynı zamanda sinirleneceğim. Çünkü daha önceki oyunlarımda olduğu gibi asla yarattığım oyunlar için tam anlamıyla tatmin olamıyorum." 
 
    Daha önceki konuşmasında Yamauchi oyunun %90'ının bittiğini söylemişti, o günden bu yana hala çıkış tarihi konusunda Polyphony'nin sesi soluğu çıkmıyor. PS3 sahiplerinin de bu durum çok canını sıkıyor.
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Virüslü Oyun Ortaya Çıktı! 1 Saat önce Corsair CEO'sundan GTA 6'nın PC Sürümü İçin Açıklama 5 Saat önce NewGamePlus: Crysis 4'ten Kara Haber 6 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Çok Sevildi: Peki Neden? 7 Saat önce Epic Games 585 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler