Galatasaray Espor, Şampiyonluk Ligi'nden Ayrıldığını Duyurdu!

20.11.2022 18:53 Hamit Can Sayılgan

 
     Galatasaray Espor, League of Legends Şampiyonluk Ligi'nden ayrıldığını duyurdu. Böylelikle Fenerbahçe ve Aurora'nın ardından League of Legends sahnesinden çekilen takımlardan biri de Galatasaray Espor oldu.
 
Galatasaray Espor'un basın açıklaması;
 
     "League of Legends’ta yapılan statü değişikliği sonucunda Türkiye Şampiyonluk Ligi şampiyonlarının MSI ve Worlds Dünya Şampiyonalarına katılamayacağı bildirildi. Bu değişikliğe binaen, yerel rakipleriyle birlikte üst seviyede rekabete katılmayacak olan Galatasaray LoL Takımımızı, League of Legends Şampiyonluk Ligi'nden çekme kararı aldığımızı üzülerek bildirmek isteriz.

     2017 senesinde dahil olduğumuz League of Legends Şampiyonluk Ligi'nde 8 mevsim mücadele ederek Şampiyonluk Ligi'nde rekabetçi takımlar oluşturduk ve siz değerli taraftarımıza iyi bir Galatasaray izletmeye çalıştık. 2019’dan bu yana katıldığımız 7 mevsimde 6 kez play-off etabına katıldık.

      2021 senesinde Türkiye Şampiyonu olarak İzlanda'da gerçekleşen League of Legends Dünya Kupası'nda (Worlds 2021) ülkemizi ve armamızı gururla temsil ettik. 2022’de ise Lol Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi’ni ikinci sırada tamamladık.
League of Legends takımımızın kurulduğu günden bu güne kadar emeği geçen tüm oyuncu ve teknik ekibimize teşekkür ederiz.

     Galatasaray Espor; FIFA, PUBG Mobile, NBA2K,eFootball, Valorant takımlarıyla beraber zirveye koşma hedeflerini tüm hızıyla sürdürecektir."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler