Galatasaray Espor Takımının Ormancısı Appen 2 Yıl Men Cezası Aldı

19.09.2020 00:06 Hamit Can Sayılgan

 
     Galatasaray Espor takımının ormancı rolü oyuncusu Necati “Appen” Sarıgül, oyun içinde gösterdiği ve sürekli hale gelen aşırı derecede sportmenliğe aykırı tutumu sebebiyle 1 Kasım 2022 tarihine kadar bütün resmi Riot Games organizasyonlarından men edildi. 
 
     Riot Games resmi elektronik spor sitesi (Lolesports) üzerinden yapılan açıklamada Necati "Appen" Sarıgül'in dereceli tekli oyun modunda gösterdiği aşırı derecede sportmenliğe aykırı tutumu nedeniyle kural ihlali yaptığı ve 1 Kasım 2022 tarihine kadar men edildiği duyuruldu.
 
Lolesports'un açıklaması; 
 
     "Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi olarak oyuncuların ve diğer ekip üyelerinin, hem oyun içinde hem de oyun dışında olumsuz davranışlardan kaçınmasını beklemekteyiz. Sportmenliğe aykırı durumları ve olumsuz davranışları tespit etmek adına ekip üyeleri hakkında rutin incelemeler yapıyoruz.
 
     Yaptığımız rutin incelemeler sırasında daha önce oyun içindeki olumsuz davranışları sebebiyle ceza alan Appen’in davranışlarını devam ettirdiğini fark ettik. Oyuncu, VFŞL Resmi Kuralları ve Küresel Espor Ceza Listesi uyarınca 2 yıl süreyle VFŞL ve AL karşılaşmalarından men edildi. Oyuncular lige katılımlarında aktif kullandıkları tüm hesapları lig yönetimine bildirmekle yükümlüdür. Appen'in lig yönetimine bildirmediği bir başka hesap tespit edilmiş ve bu durum cezasında etkili olmuştur.

Ceza
Oyuncu: Necati "Appen" Sarıgül
Ceza süresi: 01.11.2022
Ceza aldığı kurallar: Küresel Ceza Listesi: Devam Eden Aşırı Derecede Sportmenliğe Aykırı Davranış / VFŞL Kural Seti: 10.2.4"
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler