GameInformer'da Yeni Call of Duty'nin Ekran Görüntüsü Yayınlandı

Modern Warfare 4 veya Ghosts 2, kısaca Call of Duty 2016 diyelim olsun bitsin.
15.03.2016 12:07 Gökhan Yılmaz

 
    GameInformer'ın Nisan sayısında bu yıl gelecek olan Call of Duty ile ilgili önemli bilgiler yayınlandı. Tamam belki önemli olmayabilir ama yine de eleştirel ve eğlence anlamında keyif verici bir makale diyebiliriz. Dergide bulunan GameInfarcer kısımlı eğlence amaçlı bölümün bu ayki konuğu Infinity Ward'ın geliştirmekte olduğu yeni Call of Duty oldu. Makaleyi hazırlayan Darth Clark gerçekten Infinity Ward ofisini ziyaret etmiş midir bilinmez ama yeni oyundan bilgiler şu şekilde:
 
     Call of Duty oyun dünyasının en baba oyunlarından biri ve ben de 2016'nın kaçınılmaz oyunlarından birine ilk bakış atmak için Infinity Ward'ı ziyaret ettim. Resepsiyonda Call of Duty: Ghosts'un yapımcısı Mark Rubin beni garip bir şekilde karşıladı, açıkça belli oluyordu ki beni beklemiyordu.
 
      "Yoo, yo, yo. Yanlış anlamışsın, bu sene Call of Duty'yi Treyarch geliştiriyor." dedi Rubin bana. "Yani tamam Ghosts 2 için bazı sağlam fikirlerimiz var ama daha oyunu yapmaya başlamadık bile."
 
     Rubin'e Treyarch'ın 2015'de Black Ops III'ü geliştirdiğini ve Sledgehammer'ın da 2014'deki Advanced Warfare'i yaptığını, bu yüzden de Call of Duty sırasının Infinity Ward'da olduğunu söyledim. "Emin misin?" dedi Rubin tedirgin bir şekilde suratını ekşiterek, "Sanki daha yeni yapmıştık bi' tane." 
 
     Activision'la geçen ateşli bir konuşmanın ardından, Rubin durumdan emin bir şekilde şaka yaptığını ve tüm geliştirme sürecinin tam zamanında ilerlediğini belirtti!? Hatta bana oyuna ait ilk ekran görüntüsünü bile verdi (aşağıda bulunuyor). Bu ekran görüntüsüne baktığımızda oyunun sahip olacağı yeni özellikleri görebiliyoruz. Oyun raflara 4 Kasım tarihinde düşecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 58 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 1 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 2 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 3 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler