Game Dev Tycoon Ekim'de Switch'e Geliyor

26.08.2020 09:21 Gazali Çetinkaya

 
Video oyunları geliştiren bir şirket kurup yönettiğiniz Game Dev Tycoon PC ve mobil cihazlardan sonra Switch'e geliyor.
 
Geliştirici Greenheart Games, Game Dev Tycoon Switch versiyonunun 8 Ekim'de çıkış yapacağını duyurdu. Cross-save desteği sayesinde diğer platformlardaki ilerleme Switch'e aktarılabilecek.
 
Oyun hakkında:
 

Game Dev Tycoon'da, 80'li yıllarda kendine ait bir video oyunları şirketi kurarak oyun endüstrisi tarihini tekrar yaşatabilirsin. Çok satan oyunlar yarat. Yeni teknolojiler araştır ve yeni oyun türleri icat et. Pazarın lideri ol ve tüm dünyadan hayranların olsun.
  
80'lerde başla
Macerana 80'lerin küçük bir garaj ofisinde başla. İlk basit oyunlarını geliştirirken el-yapımı bölüm tasarımlarının keyfini çıkar. Tecrübe kazan, yeni seçenekleri aç ve ilk oyun motorunu yarat.

Kendi tarzında oyunlar yarat
Game Dev Tycoon'da geliştirme esnasında aldığın kararlar çok önemlidir. Hangi alanlara odaklanacağına karar ver. Oyunun mekaniğini mi geliştirmelisin yoksa görevlere mi odaklanmalısın? Bu kararlar oyununun başarısında büyük bir etkiye sahip olacaktır.

Şirketini büyüt
Birkaç tane oyun çıkardığında artık kendine ofisine taşınabilir ve dünya çapında bir geliştirme ekibi oluşturabilirsin. Personel al, onları eğit ve yeni seçenekleri aç.

Daha büyük ve karmaşık oyunlar yap
Tecrübe ve iyi bir ekiple daha büyük, daha karmaşık oyunlar çıkarabilirsin. Daha büyük oyunlar yeni zorluklar getirecek ve popüler oyunlar çıkarabilmek için ekibini iyi yönetmen gerekecek. 

 
Switch versiyonu duyuru fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler