Game Dev Tycoon iPhone, iPad ve Android'e Geliyor

18.10.2017 01:26 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici stüdyo Greenheart Games, websitesi üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte Game Dev Tycoon'un iPhone, iPad ve Android'e geleceğini duyurdu.

   Game Dev Tycoon 28 Kasım'da iPhone ve iPad için, Ocak 2018'de ise Android için çıkacak.
 
   Mobil versiyonu güncellenmiş bir hikaye çizgisi, daha fazla oyun türü sağlamak için yeni konular, yeni bir süper zor oyun modu ve yeniden tasarlanmış bir kullanıcı arayüzü sunacak. Bu özellikler PC için de bir güncelleme ile yayınlanacak.
 
   1980'lerde küçük bir garaj ofisinde video oyunu geliştirmeye başladığınız Game Dev Tycoon'da başarılı satış rakamlarına ulaşıp ardından kendi şirketinizi kuruyorsunuz ve oyun endüstrisinde lider bir şirket olmaya çalışıyorsunuz.
 
   Game Dev Tycoon şu anda Steam'de 18,00 TL fiyat ile ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Game Dev Tycoon Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Greenheart Games Dağıtıcısı: Greenheart Games Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler