Game of Thrones Normalde Animasyon Olacakmış, Ancak George R.R. Martin Son Anda Vazgeçmiş

10.08.2020 13:56 Özgür Eroğlu

 
2011 yılında başlayan ve geçtiğimiz yıl final sezonu ile son bulan George R.R. Martin'in kitabından uyarlanan fantastik dizi Game of Thrones'un kaderi daha farklı olabilirdi.
 
Serinin yazarı George R.R. Martin, geçtiğimiz günlerde bir açıklamada bulundu. Söylediğine göre George R.R. Martin az kalsın seriye gelen animasyon teklifini kabul edecekmiş. HBO'dan daha önce bir animasyon için teklif gelmiş, hatta yapımcı ile bir yemek için sözleşmişler. Ancak yapımcı yemeğe gelememiş ve zaten fikirden emin olamayan George R.R. Martin, animasyon fikrinden tamamen vazgeçmiş. Yemeğe gelemeyen yapımcının daha sonrasında özür dilediğini de ayrıca ekledi.
 
Özellikle son sezonundaki başarısızlıktan sonra hayranlar seriye biraz sinirli diyebiliriz. Belki de animasyon olması çok daha doğru bir karar olurdu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler