Game of Thrones: Tale of Crows Apple Arcade için Çıktı

08.08.2020 11:09 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılığını Devolver Digital ve geliştiriciliğini Spaceplan'ın arkasındaki ekip That Silly Studio'nun üstlendiği gerçek zamanlı Idle oyunu Game of Thrones: Tale of Crows Türkçe dil desteğiyle birlikte çıkışını gerçekleştirdi.
 
Game of Thrones: Tale of Crows Gece Nöbetçilerine odaklanıyor ve oyuncuları Lord Kumandanlarının yerine koyuyor. Kara Kale'nin stoklarını yönetecek, kuzgunları ve korucuları keşfe gönderecek, yeni Gece Nöbetçileri toplayacak, bilinmeyen tehlikeler ve düşmanlarla karşılaşacak, yeni müttefikler edinecek ve duvarı savunmaya çalışacaksınız. Gerçek zamanlı Idle oyunu olması nedeniyle eylemlerin gerçekleşmesi saatler veya günler alabilir. Oyun kapalıyken de devam eder.
 
Oyun Apple Arcade üzerine mevcut. iOS, macOS ve tvOS cihazlar için 100'den fazla oyun içeren oyun abonelik servisi ilk ay denemesi ücretsiz. Ücretsiz deneme süresinden sonra ayda 34,99 TL.

Game of Thrones: Tale of Crows fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Game of Thrones: Tale of Crows Platformlar: PC Mobil Geliştirici: That Silly Studio Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 6 Ağustos 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler