Gamedec 10 Dakikalık Oynanış Videosu

25.03.2020 09:35 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Anshar Studios, Gamedec için 10 dakikalık yeni oynanış videosu paylaştı.
 
Baş yapımcı Magdalena Cielecka, oynanış videosunda oyunun ikinci sanal dünyasını tanıtıyor ve davanın nasıl oluşturulduğunu, kaç farklı yol izleyebileceğinizi, eylemleriniz sonucu nasıl yön kazanabileceğinizi ve soruşturmada bazı uzmanlık alanlarının nasıl kullanışlı olduğunu gösteriyor.
 
Oyunun Kickstarter kampanyası da bugün itibarıyla başladı. Geliştirici ekip $50,000 fon toplamayı hedefliyor. Kickstarter'dan elde edilecek fon miktarı ile oyuna daha fazla içerik ve özellik eklemesine imkan sağlayacak.
 
Gamedec, oyuncuların sanal dünyalarda suçları çözen bir dedektifin rolünü üstlendiği hikaye odaklı ve cyberpunk temalı izometrik rol yapma oyunu. PC için geliştiriliyor. Aralık'ta PC için çıkacak. Beta 2020'nin ikinci çeyreğinde düzenlenecek.
 
Oyun ilginizi çektiyse Steam'de istek listenize eklemeyi unutmayın. Yeterli sayıya ulaşılırsa oyunun çıkışında indirim yapılacak. Ayrıca oyunun Türkçe gelme ihtimalini artırıyor. Türk yerelleştirme şirketi AiBell Game Localization, Gamedec geliştiricisi ile görüşmeler yaptığını belirtmişti.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gamedec Platformlar: PC Geliştirici: Anshar Studios Dağıtıcısı: Anshar Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 30 Dk önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler