Games for Windows Live'a Destek Artıyor

26.10.2010 11:30 Alkan Adakaner


 
    Microsoft'un daha fazla söz sahibi olmak istediği dijital oyun pazarlama sektörü için kurduğu Games for Windows Live servisine ünlü firmalar destek veriyor.
 
    Yapılan açıklamaya göre Rockstar Games, GTA III ve Max Payne, Square Enix'ten Deus Ex: Game of the Year Edition, Capcom'dan Lost Planet 2 ve Dead Rising 2 gibi oyunlar bu serviste satılacak.
 
     Capcom'dan Christian Svensson "Games for Windows Marketplace için bazı büyük oyunlarımızı ilk günden satışa çıkarma planımız var" sözleriyle bu servise ne kadar büyük bir destek vereceklerini vurguladı.

      PC'de dijital oyun pazarı gün geçtikçe büyüyor ve önümüzdeki yıllarda bu pazarın oyun dünyasında çok daha önemli bir konuma oturması bekleniyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Blue Castle Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler