Gamestop: Catherine 26 Temmuz'da Batı'da Çıkacak

Vincent'in başı iki güzel kız yüzünden büyük derde giriyor
28.02.2011 21:25 Alkan Adakaner


    Atlus'un Persona ekibi tarafından geliştirilen Catherine sonunda Batı'ya da geliyor gibi görünüyor. Her ne kadar bir süre önce bir Atlus yetkilisi oyunun Japonya'ya özel olacağını söylese de Gamestop'ta oyunun muhtemel çıkış tarihi gözüktü.
 
    Bir süre önce Gamestop'un listesinde Catherine'i görme şansı yakaladık ve oyunun 26 Temmuz'da Amerika'da çıkacağı bilgisi burada yer aldı. Daha sonra oyun Gamestop'un listesinden kaldırılsa da bu durum bazı oyuncuların gözünden kaçmadı. Oyunun listelendiğini buradan görmeniz mümkün.
 
       Beefjack'in kaynaklarına göre ise oyunun resmi duyurusu yarın yapılacak. Zaten Batı'da oyuna bu kadar ilgi varken Atlus'un bunu önemsememesi düşünülemezdi. Yarına kadar bekleyip görelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Catherine Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 1 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler