Gamestop'tan Assassin's Creed'e Bonus Karakter

17.05.2010 10:11 Alkan Adakaner


 
     Çok oyunculu özelliği ve 2. oyundan bu kadar kısa bir süre sonra çıkacak olması nedeniyle tartışma konusu olan Assassin's Creed: Brotherhood ile ilgili kampanyalar şimdiden başladı.
 
    Bu neslin para sömürücü unsurlarından bonus karakter (bazı oyunlarda silah, harita, eşya'da olabiliyor) olayı Assassin's Creed: Brotherhood'da da olacak.
 
    Eğer oyunun önsiparişini Gamestop'dan yaparsanız yukarıda gördüğünüz karakter Harlequin'e sahip olacaksınız. İnsanlar onu "Yürüyen Kabus" olarak çağırıyor, çünkü hem görünümü komik gibi olmasına karşın korkunç hem de acımasız bir Assassin.
 
     Eminim önümüzdeki günlerde başka mağazaların da bu tür bonus içerikleri oyunculara sunduğunu göreceğiz, hatta Ubisoft, Psn ve Xbox Live'da karakter satmaya başlarsa şaşırmayacağım.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler