Gasly, Vandoorne ve Vergne, Sanal Le Mans Turnuvasında Mücadele Edecek

29.05.2020 18:18 Hamit Can Sayılgan

 
     Formula 1 pilotu Pierre Gasly ve Formula E yıldızı Jean-Eric Vergne ile Stoffel Vandoorne, rFactor 2, Sanal Le Mans 24 Saat yarışına katılacaklar.
 
 
 
     Formula 1 pilotu Pierre Gasly ve Formula E yıldızı Jean-Eric Vergne ile Stoffel Vandoorne, rFactor 2, Sanal Le Mans 24 Saat yarışına katılacaklar. Gerçek hayattaki Le Mans 24 Saat yarışı COVID-19 salgını nedeniyle 19-20 Eylül'e ertelendi. Veloce Esports takımı, bugün itibariyle sürücü kadrolarını açıkladı ve bu isimlerden bazıları şaşırtıcıydı.

     Üç farklı takıma sahip olacak olan Veloce, ilk takımda Jean Eric Vergne ve Pierre Gasly'e, ikinci takımda Norman Nato ile Stoffel Vandoorne'a ve üçüncü takımda Sacha Fenestraz ile Ryan Tveter'a sahip olacağını duyurdu. Bu üç takımda ikişer tane sim yarışçısı da olacak.
 
     Rebellion Williams, dün yaptığı açıklamada yarışta iki araca sahip olacağını doğruladı. İlk araçta Louis Deletraz ile Raffaele Marciello, ikinci araçta ise Gustavo Menezes ile Bruno Senna olacak. Yine bu iki takımda ikişer tane sim yarışçısı yer alacak. Jota Team Redline'ın ilk aracında Antonio Felix da Costa ile Felix Rosenqvist, ikinci aracında ise Will Stevens ile Gabriel Aubry olacak. Romain Grosjean'ın kendi Esports takımında Daniel Juncadella ile Mathias Beche yer alıyor.
 
     Temsilcimiz Ayhancan Güven de Porsche ile yarışta yer alacak. Dün, Max Verstappen, Felipe Massa, Giancarlo Fisichella, Andre Lotterer ve Neel Jani'nin de yarışta yer alacağı açıklanmıştı.
 
     Motorsport Games, ACO ve FIA işbirliği ile düzenlenen ve 50 aracın yer alacağı rFactor 2 Le Mans turnuvası, 13 - 14 Haziran tarihlerinde 24 saat boyunca gerçekleşecek.
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler