GeForce Now, Safari Üzerinden iOS'e Geldi

19.11.2020 21:41 Gazali Çetinkaya

 
Nvidia'nın video oyun streaming servisi GeForce Now genişliyor.

GeForce Now bugün itibarıyla iOS'e geldi fakat ayrı bir uygulama olarak değil. Apple'ın streaming platformlarına karşı olan politikasından dolayı GeForce Now'a iOS'te Safari tarayıcısı üzerinden erişilebiliyor.
 
Oynamak için gamepad gerekli ve Nvidia'nın önerdiği model Razer Kishi. Klavye ve farenin zorunluğu olduğu oyunlar iOS Safari'de mevcut değil.
 
Apple, Fortnite'ı App Store'dan kaldırmıştı. Artık oyunu bu şekilde iOS'te oynamak mümkün. Hatta Nvidia ile Epic Games oyunun dokunmatik olarak da oynanabilmesini sağlamak için çalışmalara başlamış.
 
Nvidia ayrıca GeForce Now'a GOG desteğinin Cyberpunk 2077 çıkmadan, 10 Aralık'tan önce, geleceğini duyurdu.

GeForce Now şu anda 250 yayıncıdan toplam 750 oyun içeriyor. 650'si Steam, 100'ü Epic Games Store ve 50'si Uplay'den. Bu oyunlardan 75 tanesi oynaması ücretsiz ve Nvidia'dan Phil Eisler tarafından belirtilene göre GeForce Now'da harcanan sürenin %50'sinden fazlası oynaması ücretsiz oyunlara ait.

GeForce Now'da 5 milyon kayıtlı kullanıcı bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GeForce Now Platformlar: PC Geliştirici: Nvidia Dağıtıcısı: Nvidia Tür: Servis Çıkış Tarihi: 5 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 41 Dk önce Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 1 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Todd Howard, Starfield'ın 40 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 2 Saat önce BLAST Premier: Spring Final 2024 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler