GeForce Now Türkiye Sunucuları Mart'ta Erişime Açılacak

06.02.2021 19:52 Gazali Çetinkaya

 
Turkcell ve Nvidia'nın iş birliğiyle GeForce Now sunucuları Türkiye'ye geliyor ve Mart ayında kullanıma açılacağı duyuruldu.

Başlangıçta sınırlı sayıda kullanıcı için ulaşılabilir olacak. Erişime açıldığında ilk deneyenlerden olmak için gameplus.com.tr adresi üzerinden ön kayıt gerçekleştirebilirsiniz.
 
Oyunları yüksek donanıma gerek duymadan, bulut üzerinden stream ederek oynamanıza olanak sağlayan servis GeForce Now ilk olarak Şubat 2020'de dünya genelinde çıkış yapmıştı. Türkiye sunucuları sayesinde daha stabil bir deneyim sunulacak.
 
GeForce Now'da halihazırda Steam veya diğer PC platformlarından satın almış olduğunuz oyunu oynayabiliyorsunuz. Cyberpunk 2077, The Witcher 3, Control ve Assassin's Creed serisi dahil 750 civarında oyunu destekliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GeForce Now Platformlar: PC Geliştirici: Nvidia Dağıtıcısı: Nvidia Tür: Servis Çıkış Tarihi: 5 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 12 Dk önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Todd Howard, Starfield'ın 40 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 1 Saat önce BLAST Premier: Spring Final 2024 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 1 Saat önce Madden NFL 25'in PC Sürümü Konsollarla Eşit Seviyede Olacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler