GeForce Now, Türkiye'ye özel olarak ayda 200 saat oyun oynama limiti getirdi

28.03.2023 14:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Nvdia tarafından sunulan ve ülkemizde Game+ (Turkcell) iş birliği kapsamında kullanıcılara aktarılan bulut oyun servisi GeForce Now için yeni bir değişikliğe gidildi. Türkiye'ye özel olarak yapılan bu güncelleme ile artık aylık bazda oyun oynama sınırı getirildi.
 
Kullanıcılar artık aylık olarak belirli süre dahilinde oyunları oynayabilecek
 
 
 
Dünyaya hizmet veren bulut oyun hizmeti GeForce Now, birçok oyunu kütüphanesinde barındırıyor ve oyunların gereksinimlerine göre belirli güçte bir sistem sunuyor. Bu sistem dahilinde oyunları oynamanıza imkan tanıyor. Oyunları oynamak için yüksek sisteme değil sadece yüksek bant genişliğine sahip bir internetinizin olması yetiyor.
 
Bu haliyle ülkemizde ilgi çeken servis şu anda kullanıcıları etkileyen bir hamlede bulunuyor. Geçtiğimiz süreçte ülkemizde zamlanan abonelik paketlerinin yanı sıra şimdi ise aylık 200 saat oyun oynama limiti getirildi. Bu kısıtlama gerekçesinin ise "sistemleri gereksiz yere meşgul eden ve bu durumu kötüye kullanan kullanıcı" kaynaklı olduğu belirtildi.
 
Günde yaklaşık 6 saatlik bir oyun deneyimine tekabül eden bu sınırlama hakkında siz ne düşünüyorsunuz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GeForce Now Platformlar: PC Geliştirici: Nvidia Dağıtıcısı: Nvidia Tür: Servis Çıkış Tarihi: 5 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 12 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler