Gear.Club Unlimited 2 Switch için Duyuruldu

20.08.2018 11:44 Gazali Çetinkaya

 
Microids ve Eden Games yarış oyunu Gear.Club Unlimited 2'yi Switch için duyurdu. Bu yılın sonlarında hem fiziksel hem de dijital olarak çıkış yapacak.
 
Gear.Club Unlimited 2'de oyuncular üst seviye otomobil firmalarının üretmiş olduğu araçların direksiyonuna geçerek karlı dağlar, ormanlık vadiler, çöl yolları ve kıyılarda şampiyonalar, görevler ve meydan okumalar için yarışacaklar. Oyuncular garajına eklediği araçları daha eşsiz ve daha güçlü hale getirecek şekilde özelleştirebilecekler. Son olarak oyuncular kendi kulüplerini oluşturabilecek ve yönetebilecekler ve podyumun zirvesine ulaşmak için dünyanın dört bir yanındaki rakip kulüpler ile yarışacaklar. 

İlk Gear.Club Unlimited oyunu Kasım 2017'de Switch için çıkmıştı. İlk oyun 30'dan fazla araç ile çıkış yapmış ancak çıkışından sonra ücretli ve ücretsiz indirilebilir içerikler ile oyuna daha fazla araç eklenmişti. İkinci oyundaki araç sayısı henüz açıklanmadı.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gear.Club Unlimited 2 Platformlar: Geliştirici: Microids Dağıtıcısı: Microids Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 4 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler