Gearbox: Duke Nukem Forever Yanlış Değerlendirildi

Kimse Duke'dan böyle bir geri dönüş beklemiyordu.
03.11.2011 18:50 Samet Konuksal


     Hayranlarını yıllarca bekleten Duke Nukem Forever, bu sene içinde talihsiz bir çıkış yapmıştı. Kötü inceleme notları sonrasında kötü bir satış grafiği de elde eden Duke Nukem Forever yapımcısı Gearbox'ın aklı hâla daha oyunda.
 
     Gearbox'ın kurucularından Brian Martel yaptığı açıklamayla birlikte Duke Nukem Forever'ın yanlış değerlendirildiğini söyledi. Martel, "Yapılan incelemelerin daha az acımasız olmasını dilerdik. Herkeste bir öfke vardı, fakat nereden geldiğini hâla daha bilmiyoruz." açıklamasını yaptı.
 
     Martel, "Bizce yapılan incelemeler adil değerlendirilemedi. Yeni nesil anlayışla birlikte eski tarz bir oyun değerlendirildi." diyerek, Half Life örneğini verdi; "Sanki Half-Life'ı şimdiki teknolojiyle birlikte değerlendirir gibiydi." Bu cümleler sonrasında Martel, Duke Nukem karakterini sevdiklerini, üzerinde çalışmaya devam edeceklerini de aktardı.
 
     Daha önceden Gearbox patronu Randy Pitchford da, oyunlarının güzel ve Half Life tarzı bir deneyim sunduğunu söylemişti.
 
     Belki de Gearbox yetkilileri haklıdır. Ne de olsa herkes 15 sene boyunca beklenilen bir oyundan daha fazlasını bekliyordu. Sizin düşünceleriniz nedir?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Marvel's Wolverine'den 13 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı! 17 Haziran Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 17 Haziran Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 17 Haziran Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 17 Haziran Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 17 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler