Gears 5 için Operation 8 Güncellemesi 3 Ağustos'ta Geliyor

28.07.2021 13:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Gears 5'in geliştirici stüdyosu The Coalition, 3 Ağustos Salı günü Operation 8 güncellemesinin geleceğini ve oyuna dahil olacak tüm yeni içeriği duyurdu.
 
Operation 8 güncellemesi oyuna, önceki sezonlara benzer şekilde iki yeni karakter ve bir harita ekleyecek. Yeni harita Hivebusters genişleme paketindeki antik kalıntılar mekanı Ritual olacak. Yeni oynanabilir karakterler arasında ise COG tarafında Çavuş Bernadette “Bernie” Mataki ve Locust tarafında Ketor Vrol yer alacak.
 
Operation 8 ile özel ödüller içeren yeni bir Görev dizisi, 10 yeni seviye ve 17 yeni başarım gelecek. Gears 5 Operation 8, 3 Ağustos'ta tüm platformlarda yayınlanacak ve 6 Ağustos Cuma ile 9 Ağustos Pazartesi arasında üç kat XP artış etkinliği yer alacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears 5 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler