Gears 5'in Online Moduna Yeni Bir Cezalandırma Sistemi Geliyor

15.10.2019 00:49 Özgür Eroğlu

 
Microsoft'un bu sene en başarılı işlerinden biri olan Gears 5'in online moduna yeni bir cezalandırma sistemi geliyor. Geçtiğimiz ayın başlarında çıkan oyun hikaye modu olarak oldukça başarılı bir yapım olarak kabul gördü. Online modundaki sorun ise bazı oyuncuların dereceli maçın ortasında oyunu terk etmesi.
 
Oyunun geliştirici ekibi The Coalition'ın resmi Twitter hesabından attığı tweete göre bundan sonra maçları düzenli olarak yarıda bırakıp çıkan oyunculara ceza belirli bir süre oyundan uzaklaştıracak. Aynı League of Legends'ta olduğu gibi önce kısa bir süre sonrasında ise katlanarak giden bir uzaklaştırma süresi olacak.
 
Tabii ki internet bağlantısı ya da zorunlu durumda oyunu terk edenler ceza almayacaklar sadece düzenli olarak bunu yapan oyuncular ceza alacaklar. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears 5 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler