Gears 5'in Yapımı Tamamlandı

09.08.2019 21:25 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici The Coalition, Gears 5'in Gold statüsüne ulaştığını duyurdu. Bu da demek oluyor ki oyunun yapımı tamamlandı ve oyun planlanan çıkış tarihinde oyuncularla buluşmaya hazır.
 
Xbox Game Studios patronu Matt Booty: "The Coalition ekibinin başarmış olduklarından gurur duyuyorum. Sadece şu ana kadarki en büyük Gears oyunu değil aynı zamanda Xbox One X'te 4K HDR 60 FPS, Xbox, Windows 10 ve Steam arasında çapraz platform ve Xbox Adaptive Controller desteğiyle birlikte teknik olarak da en gelişmiş özelliklere sahip Gears oyunu olacak. Xbox Game Pass'teki erişilebilirliğiyle de Gears evreninde her zamankinden daha fazla oyuncu ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz." 
 
Buna ek olarak, horde modu ile hikaye modunun Gamescom 2019'da gösterileceği açıklandı. Horde modunun tanıtımı 19 Ağustos'ta Türkiye saati ile 18:00'da Inside Xbox'da, hikaye fragmanı ise 19 Ağustos'ta Türkiye saati ile 21:00'da Gamescom 2019 açılış gecesi canlı yayınında gösterilecek.
 
Oyunun başarım listesine Xbox Wire üzerinden göz atabilirsiniz.
 
Gears 5 Xbox One ve PC için 10 Eylül'de Türkçe altyazı seçeneğiyle çıkacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears 5 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler