Gears 6'nın Hikayesi The Handmaid’s Tale Dizisi Baz Alınarak Yazılabilir

22.10.2019 16:46 Özgür Eroğlu


Microsoft'un bu yıl için en büyük ve başarılı olan oyunu Gears 5'in devam oyununun hikayesi ilgili bilgiler paylaşıldı. Eylül ayında çıkan Gears 5’in henüz bir devam oyunu duyurulmadı. Ancak sanat yönetmeni Aryan Hanbeck, Gears 6 hakkında fikirleri olduğunu söyledi.

Bir podcast sırasında, sanat ekibine ilham almaları için The Handmaid’s Tale’i izlemeleri gerektiğini söylediğini dile getirdi Hanbeck. “Bu distopik dünya çok güzel ve yaratıcı bir şekilde gösterilmiş, diğer Gears oyunu bundan faydalanabilir. Kompozisyonu, renkleri, sinematografisi ve sembolizmi sınırların ötesinde. Bu yüzden ekibime durmadan bu diziyi izlemeleri gerektiğini söylüyorum.” dedi.

Yakında bir zamanda olmasa da Microsoft eninde sonunda Gears 6’yı yapacak. Umarız hikaye olarak kaliteli bir oyun görürüz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears 5 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi! 18 Dk önce Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 1 Saat önce Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler