Gears Pop! Nisan 2021'de Kapatılıyor

31.10.2020 04:55 Gazali Çetinkaya

 
Gears of War ile Funko Pop'un bir araya geldiği gerçek zamanlı strateji oyunu Gears Pop! Ağustos 2019'da PC ve mobil cihazlar için çıkışını gerçekleştirmişti.

Geliştirici Mediatonic, oyunun sunucularının 26 Nisan 2021'de kapatılacağını ve oyunun bu tarihten sonra bir daha oynanamayacağını duyurdu.

Mediatonic tarafından belirtilene göre bir oyunu sürdürebilmek için sunucuları aktif tutmak dışında yapılması gereken başka şeyler de var. Sorunları düzeltmek, içerik geliştirmek ve destek sağlamak, oyunu çalışır bir halde tutmak için çok önemli. Mediatonic bunları yapmanın artık mümkün olmadığını söylüyor.

Oyun içi satın alımlar bu duyuruyla birlikte devre dışı bırakıldı. Son 90 gün içinde yapılan satın alımlar iade edilecek. 26 Nisan 2021'e kadar oynamaya devam edebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears Pop! Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Mediatonic Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RTS Çıkış Tarihi: 22 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler