Gears Tactics 10 Kasım'da Xbox Series ve Xbox One'a Geliyor

09.09.2020 17:29 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Splash Damage, sıra tabanlı strateji oyunu Gears Tactics'in 10 Kasım'da Xbox Series X | S ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun ilk olarak 28 Nisan'da PC için çıkışını gerçekleştirmişti. Xbox Game Pass'e de dahil.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Gears Tactics, ilk Gears of War oyunundan 12 yıl öncesini anlatan hızlı ve sıra tabanlı strateji oyunudur. Sera gezegenindeki şehirler, yer altından gelerek korkunç tehdit teşkil eden düşmanların eline geçmeye başlıyor: Locust Sürüsü. Hükûmet darmadağın bir durumdayken hayatta kalanlardan oluşan bir ekip, insanların son umudu olarak ortaya çıkıyor. Gabe Diaz olarak oynayın ve Locust ordusunun acımasız ve güçlü lideri, canavarlar yaratan dahi canavar Ukkon'u yakalamak için çıkılan umutsuz görevde ekiplerinizi belirleyin, geliştirin ve komuta edin. Tüm zorluklara rağmen hayatta kalmak için savaşarak son derece zalimce ve sıra tabanlı taktiksel savaşta zekânızla düşmanınıza üstünlük sağlayın. En beğenilen video oyunu efsanelerinden birinde savaşın şiddetini yepyeni bir şekilde tecrübe edin.

Sizi içine alacak karakter odaklı bir hikâye: Muhalif asker Gabe Diaz olarak oynayın ve askerlerinizi kurtarıp ordunuzu oluşturarak liderlik, hayatta kalma ve fedakârlıklarla dolu bir yolculuğa çıkın.

Özelleştirilebilir ekip ve ekipman: Askerlerinizi en zorlu düşmanlarla yüzleşmeye hazırlarken onların yetenek seviyelerini yükseltin ve zorlu görevlerde toplanan ganimetleri teçhizat olarak askerlerinize verin.

Saldırgan oynanış: Hızlı ve sıra tabanlı savaşlarda ekibinizi komuta edin ve akın akın gelen durdurulamaz düşmanlarla amansız bir mücadele verirken hayatta kalın.

Devasa düşman lideri savaşları: Stratejilerinize karşı koyan ve savaşın boyutunu tamamen değiştiren devasa ve ölümcül düşman liderlerini mağlup edin.  

 
Çıkış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears Tactics Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Xbox Game Studios Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 21 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler