Gears Tactics'in Yapımı Tamamlandı

08.04.2020 14:50 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Splash Damage, ilk Gears of War oyununun 12 yıl öncesini anlatacak sıra tabanlı strateji oyunu Gears Tactics'in gold statüsüne ulaştığını duyurdu.

Bu da demek oluyor ki oyunun geliştirme süreci tamamlandı ve oyun herhangi bir erteleme almadan planlanan çıkış tarihi 28 Nisan'da oyunculara sunulacak.

Gears Tactics 28 Nisan'da PC için çıkacak. Fiyat Microsoft Store'da 229,00 TL ve Steam'de 92,00 TL. Ayrıca Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Xbox One versiyonu daha sonraki bir tarihte çıkacak.
 
Steam sayfasında belirtilene göre Türkçe dil desteği bulunmayacak. 
 
Dün düzenlenen Inside Xbox bölümünde oyun hakkında bilmeniz gereken beş şey, adlı bir video paylaşıldı. Aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears Tactics Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Xbox Game Studios Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Dk önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler