Gears of War 3, 2011 Sonuna Ertelendi

01.10.2010 16:47 Alkan Adakaner


 
     Xbox 360 oyunları denilince ilk akla gelenlerden birisi de hiç kuşkusuz Gears of War'dur. Konsol aldıran oyunlar kategorisine giren bu serinin 3. oyunu malesef ertelendi.
 
     Yapılan açıklamada "Microsoft Game Studios ve Epic Games'teki takımlar şimdiye kadar oyunu Bahar 2011'e yetiştirebilmek için büyük çaba gösterdiler. Ancak, Gears of War 3'ü tatil sezonunun en büyüklerinden yapmak için 2011 Sonbahar'ına erteledik." sözlerine yer verildi.
 
     Gears of War 3'ün 2011 yılının en büyük oyun oyunu olacağı konusunda söz veren yetkililer bakalım oyuncuların kızgınlığını dindirebilecekler mi?
 
     Bu ertelemenin oyunu daha iyi yapmak için mi yoksa sadece satış stratejisinden ötürü mü yapıldığını bilemiyoruz, belki de neden her ikisidir, ama bir gerçek var ki serinin hayranları bu durumdan hiç de memnun olmayacak.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 2 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler