Gears of War 3 Multiplayer'ı Bu Videoda Görülüyor

Gears of War serisi üçüncü yapımı ile sona eriyor.
22.01.2011 15:13 Levent Polater

 
    Gears of War 3 için oynanış videolarının gelmesini merakla beklerken hiç beklenmedik bir yerlerden Gears of War 3 muliplayer oynanış videoları görüntülendi. North Carolina'da UNCTV adlı bir televizyon kanalının video oyun endüstrisi hakkında rapor haberi sunduğu sıralarda arka planda oyuncuların Gears of War 3 multiplayer'ı oynadıkları görülmekte.
 
    Videonun çoğu kısmında kısa kısa bu anlar görülüyor. Önceki Gears of War'lar olabilir mi diye sakın düşünmeyin çünkü gördüklerimize bakılırsa orada yeni oyuncu 'skin'leri ve yeni bölümler bulunuyor.
 
    Nisan ayında çıkması beklenirken çıkış tarihi bir anda Sonbahar'a itilen Gears of War 3, bu sene Xbox 360 exclusive'leri arasında en çok beklenilen yapımların başında geliyor. Bahsi geçen videoya aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

[DHVIDEO=2164]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 29 Dk önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler