Gears of War 3: RAAM's Shadow 13 Aralık'ta

20.10.2011 20:03 Alkan Adakaner

 
     Epic Games, Gears of War 3'ün ilk indirilebilir içeriği hakkında sonunda ayrıntılı açıklamalar yaptı. Bu içeriğimizin adı RAAM's Shadow olacak ve bize tam 3 saatlik bir senaryo sunacak, üstelik yepyeni karakterlerle birlikte.
 
      13 Aralık'ta piyasaya çıkacak olan bu indirilebilir içerik ilk Gears of War oyunundan önceki olayları konuda edinecek. Ayrıca 6 yeni multiplayer haritası, Chocolate Weapon seti ve 250 Gamerscore da emrimizde olacak.
 
      RAAM's Shadow'da Zeta Squad adlı birliğimiz Ilima City'e buradaki insanları Locust saldırısından önce tahliye etmek için yola çıkacak. Michael Barrick'in liderliğindeki ekibimiz Locust'ların başındaki isim general RAAM'in ordusuna karşı savaşacak. Ekibimizdeki diğer elemanlar ise Gears of War 1'den tanıdığımız Minh Young Kim ve Gears of War 2'den tanıdığımız Tai Kaliso ve yepyeni bir karakter olan Alicia Valera olacak.
 
      Xbox Live'da 1.200 puana satılacak olan bu indirilebilir içerik Gears of War 3'ü beğenen oyuncuların akınına uğrayacak gibi görünüyor. Zaten Gears of War 3'ü beğenmemek mümkün mü? Bu arada aşağıda Locust lideri General RAAM'i görebilirsiniz. Epic Games'in yayınladığı tek görüntü bu.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 5 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 6 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler