Gears of War 3'ten E3 Oynanış Videosu

Gears of War 3'teki karakterlerimiz unutulacak cinsten olmayacak
07.06.2011 01:55 Alkan Adakaner


     20 Eylül'de Xbox 360'a özel olarak piyasaya çıkacak olan Epic Games'in müthiş TPS serisinin yeni oyunu Gears of War 3'ün yeni oynanış videosu ortaya çıktı. Microsoft'un E3 sunumunda yayınlanan bu video oldukça etkileyici.
 
    Unreal Engine 3.5 ile geliştirilen oyunun bu videosunda çevrenin yıkımı ve dev yaratıklar dikkat çekiyor. Bazı sahnelerde dev yaratıkların belirli yerlerine (gözlerine mesela) ateş ederek onları alt etmeye çalışıyoruz.
 
     Savage Grenadier, Digger Boomer, Locust Siege Beast ve Kantus Knight gibi yeni yaratıkları da göreceğimiz oyun grafiksel olarak olduğu gibi oynanışıyla da şov yapacak gibi görünüyor.

     Özellikle Mech kullanımının çok hoş göründüğünü söylemeliyim. Zaten dev yaratıkları öldürmek için bu tür savaş makinelerine ihtiyacımız vardı. Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

[DHVIDEO=2576]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 4 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 5 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler