Gears of War 3'ten Silah Tasarımları

25.05.2010 13:49 Ersin Kılıç


 
     Marcus fenix ve arkadaşlarının maceralarını noktalayacağı Gears of War 3'te yer alacak olan bazı silahların tasarımları ortaya çıktı.
 
     Oyunun ilk duyurusunu da gerçekleştiren ve geçtiğimiz günlerde karakter profillerini yayınlayan Game Informer dergisi oyundaki bazı silah tasarımlarını okuyucuları ile paylaştı. Bu silah tasarımlarında Multi Turret gibi sabit silahlar dışında Incendiery Granade gibi patlayıcılar ve Saved-off Shotgun, Pendulum Wars Lancer tarzı yeni silahlarda gözüküyor.
 
     Özellikle Pendulum Wars Lancer yeni oyunda sık sık kullanacağımız bir silah olabilir. Bu silah özellikle ucunda montelenmiş olan bıçak ile dikkat çekiyor. Muhtemelen Gears of War diyince akla gelen ilk silahlardan biri olan testere silahımız gibi bir kullanımı olacaktır.
 
     Dergi taramalarında ayrıca oyunun duyurusu ile birlikte en büyük özelliklerinden biri olarak gösterilen robotlara da yer verilmiş. C.O.G. Silverback adlı bu robot ile adeta bir ölüm makinesine dönüşeceğiz. Oyunun bazı silahlarının yer aldığı bu dergi taramalarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
     Marcus'un babası ile birlikte yepyeni bir ırkın da gözükeceği ve hikayenin muhtemelen sonlanabileceği Gears of War 3, önümüzdeki sene piyasaya çıkacak. Oyuna ait bir çok bilgi ise E3 2010'da Microsoft konferansında gelecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 3 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 4 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler